Eerstkomende opleidingen

Het belang van levenslang leren zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Het komt er op aan om mee te zijn en mee te blijven!

Alt text

Management in de non-profit

Postgraduaat

Bij non-profit organisaties met een maatschappelijk doel, heeft de organisatie van deze diensten een eigen karakter....Lees meer

Alt text

Vennootschapsrecht

Postgraduaat

Deze opleiding biedt de deelnemers de gelegenheid om een accurate en actuele kennis van het vennootschapsrecht te verwerven.

Lees meer
Alt text

Accounting & controlling - consolidatie

Kortlopend

Tijdens deze sessies worden de consolidatiebegrippen en -technieken besproken, met een uitgebreid aantal voorbeelden en oefeningen die de...Lees meer

Waarom Brugge Business School

VIVES/Brugge Business School organiseert kwalitatieve managementopleidingen vanuit een duidelijke visie. Onze opleidingen vormen een ideale mix van theorie en praktijk die u meteen op de werkvloer kan toepassen. Specialisten uit het bedrijfsleven stellen, in overleg met de coördinatoren en de programmadirecteurs, de programma’s samen en kiezen de docenten.

De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat van de professional. Als u een opleiding volgt, wilt u uw carrière verder uitbouwen of een nieuw elan geven. Doordat we de postgraduaten 's avonds en op zaterdagvoormiddag organiseren, zijn ze perfect te combineren met een fulltime job.

Getuigenissen

Wat de Brugge Business School voor u kan betekenen? Niemand kan het beter uitleggen dan onze cursisten zelf.

Met dank aan onze partners