Supply chain en operations management

 • Startdatum: 13/10/2017
 • Aantal studiejaren: 1
 • Aantal ECTS-credits: 24
 • Doelpubliek:
  • Verantwoordelijken in Supply Chain of Operations die een diepere kennis en een up-to-date inzicht willen verkrijgen in hun vakgebied.
  • Professionals die werkzaam zijn in een bedrijf en frequent met supply chain en operations in contact komen.  (plant managers, IT-managers, sales managers…)
  • Medewerkers van inkoop, productie, planning, expeditie, magazijnbeheer, distributie, transport, verkoop, consultancy bedrijven enz. die een totaalbeeld willen verkrijgen.
 • Prijs: 2950 EUR vrij van btwKMO portefeuille
Download pdf

Meer info

Het Supply Chain en Operations Management programma betekent een echte meerwaarde voor het functioneren van professionals in de bedrijfswereld. Het programma geeft u in 40 lessen op een gestructureerde wijze inzicht in de supply chain management strategie, behandelt alle sleutelelementen van een goed functionerend supply chain management concept en maakt de unieke verbintenis met de operational management technieken. Zowel strategische, tactische, personeelsgebonden als operationele items worden behandeld.

De docenten – allen mensen die praktijkervaring hebben – zorgen ervoor dat u zowel de basiselementen als de praktische kant leert begrijpen. De lessen worden telkens aangevuld met praktijkvoorbeelden en bedrijfsbezoeken. Daarnaast behandelt elke deelnemer een door hem of haar gekozen onderwerp uit de praktijk. Deze paper vormt een grote toegevoegde waarde, zowel voor het bedrijf als voor de deelnemer zelf.

Het Supply Chain en Operations Management programma wapent u dus om de dagelijkse uitdagingen in deze vakgebieden met nieuwe inzichten aan te pakken. Een must voor wie meer wil weten en vooruit wil.

Het postgraduaat Supply Chain & Operations Management georganiseerd door Vives Brugge Business School beslaat het SCM-gebeuren van A tot Z. De afwisseling tussen theorie, oefeningen, bedrijfsbezoeken en praktijkervaringen van docenten en medestudenten maakten het een zeer boeiend en interessant jaar. Voor mij persoonlijk als purchase manager was het een echte meerwaarde omdat ik een beter zicht kreeg op hetgeen vóór en na purchase gebeurt in de supply chain.

Chantal Mandervelt Purchase Manager Grafityp

Opleidingsprogramma

Opleidingsonderdeel
Supply chain management strategie
Operational management
Key elements of supply chain management
Paper Supply Chain & Operations Management

Schrijf je in

Alt text

Problemen of vragen?

Contacteer ons

Bedrijfsinfo

Facturatiegegevens

Opleidingsonderdelen

Gerelateerde opleidingen

VIVES/Brugge Business School organiseert niet zomaar managementopleidingen. Het doet dat vanuit een duidelijke visie.

Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

Wilt u weten hoe de belangrijkste afdelingen, bedrijfsprocessen en de diverse managementniveaus in een onderneming functioneren? Wilt u uw managementvaardigheden verder versterken? Wilt u graag...Lees meer

Douane en accijnzen

Douane en accijnzen

Wilt u meer te weten komen over de nieuwe Europese douanewetgeving (UCC)?
Wilt u inzicht verwerven in de toepassing van deze regelgeving?
Of wilt u de aangifteverplichtingen bij...Lees meer