Het postgraduaat Business Analyst, de sleutel tot succes

Als business analyst bent u de vertaler tussen business en IT. U beschikt dan ook over grondige kennis in beide gebieden. Problem solving ligt in uw natuur, net als analytisch denken en heldere communicatie. Als business analyst vormt u de belangrijkste speler voor de digitale transformatie voor diverse bedrijven.

Alt text

De business analyst als onmisbare schakel in elk bedrijf 

De business analyst vormt een uiterst belangrijke schakel in het verbeteren van complexe bedrijfsprocessen. Als business analyst is het uw opdracht om de noden in het bedrijf om te zetten in klare technologische oplossingen. Dit vraagt zowel een grondige zakelijke kennis, als op gebied van IT. Daarom beschikt een business analyst over de nodige kennis en inzichten om IT-projecten goed aan te sturen. Met deze kwaliteiten kan inefficiëntie of mislukking vermeden worden en kan er gewerkt worden aan het bieden van een goede oplossing voor het probleem.

Alt text

De troeven van het postgraduaat Digital Business Analyst  

Veel bedrijven hebben nood aan business analisten om bestaande bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en aan te passen. Dit vraagt veelal eerst een grondige business analyse, gevolgd door een functionele analyse, alsook een functioneel en technisch ontwerp voor de uitwerking. De vraag naar business analisten is dus groot en blijft groeien. Het volgen van deze opleiding Digital Business Analyst verruimt dan ook sterk je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Alt text

Georganiseerd voor en door professionals   

Heb je vaardigheden in zowel bedrijfsmanagement als in IT en wil je je graag specialiseren in business analyse? Dan is onze opleiding vast iets voor jou. Het postgraduaat Digital Busisness Analyst richt zich tot bachelors of masters in de handelswetenschappen, logistiek management, marketing, human resources, alsook tot diverse ingenieurs met sterke interesse in data en tot professionals die hun bedrijf willen begeleiden bij digitale transformatie. Heb je interesse? Neem dan zeker een kijkje naar de opleiding Digital Business Analyst bij Brugge Business School. Onze hoogopgeleide docenten, die ook experts zijn uit het bedrijfsleven, bieden je een waaier aan kennis en ervaring aan.  

Alt text

Ontdek het programma van de opleiding

Brugge Business School biedt een ruim aanbod aan diverse managementopleidingen waaronder de opleiding tot Digital Business Analyst. Het uitgebreide programma voor postgraduaat Digital Business Analyst weet theorie perfect te combineren met praktijk. Het programma bestaat hierbij uit volgende opleidingsonderdelen: Strategic intelligence, Project management methods en tools,

Architecture, design en building, Generic Business Information Systems, Enterprise Data and Business Intelligence, Analytical Intelligence, Governance en Business case digital business analyst. Wenst u ook graag meer te weten? Aarzel niet om ons te contacteren. Bij Brugge Business School wordt het mogelijk om voltijds werken en studeren te combineren