Praktijkgericht je kennis verdiepen.

Opleidingen voor professionals met ambitie

Ontdek nieuwe Expert classes

Waarom Brugge Business School

Voltijds werken en studeren combineren? Het kan! Dankzij onze opleidingen op maat van de professional.

Op zoek naar kwalitatief volwassenenonderwijs op niveau van Bachelor of Master? Dan ben je bij de Brugge Business School aan het juiste adres. 

VIVES/Brugge Business School organiseert kwalitatieve opleidingen voor professionals vanuit een duidelijke visie met een meerwaarde voor jouw carrière. De opleidingen bieden je een ideale mix van theorie en praktijk, direct inzetbaar op de werkvloer. De coördinatoren stellen het programma op met een team van experts uit het bedrijfsleven. Zij selecteren de docenten en houden het opleidingsaanbod up-to-dateMet maar liefst 180 docenten uit het werkveld verzamelen we een brede waaier aan best practices, ervaring en kennis

Vraag je je af welke opleiding het best bij je past? Contacteer ons. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

De lessen gaan door op onze campus te Brugge in hybride leslokalen, voorzien van een professionele uitrusting voor online onderwijs. Je kiest zelf of je de lessen op de campus volgt, of thuis online op de voorziene lesmomenten.

Als geregistreerde ondernemer kan je gebruik maken van de kmo-portefeuille, dit betekent dat je subsidies kan krijgen van de Vlaamse Overheid om de opleiding te financieren.

Bekijk alvast ons opleidingsaanbod en lees meer over onder meer onze opleiding Supply Chain Management of ons postgraduaat Business Analyst. Met onze opleiding tot Business Analyst word je expert en is je carrière verzekerd. 

Getuigenissen

Wat de Brugge Business School voor jou kan betekenen? Niemand kan het beter uitleggen dan onze cursisten zelf.

Met dank aan onze partners