Infodag

Voorlopig zijn geen infodagen meer voorzien. Volgende: begin maart 2024.

Alt text

Tijdens de VIVES infodagen kan je bij ons terecht met al je vragen over levenslang leren om te professionaliseren. Dat is praktijkgericht studeren na het hoger onderwijs, afgestemd op het werkveld en voor wie (meestal) al werkt. Er zijn jaarlijks drie infomomenten waaraan we met ons team op de campus deelnemen. Daarnaast kan je ons het hele jaar door contacteren voor uitleg over onze navormingen, werk en studeren combineren of om de campus van de business school te bezoeken. Bedrijven kunnen medewerkers inschrijven maar ook heel wat particulieren vinden de weg naar ons.

Alt text

Naast de management en juridische opleidingen die één of twee academiejaren duren, organiseren we ook  kortere digital business opleidingen zoals Power BI. We zijn er voor professionals die hun kennis willen actualiseren om door te groeien of om van werk te veranderen. Of het nu om een carrière switch en opleiding voor nieuwe job gaat of een bijscholing, we geven je informatie over elke navorming.

Schaaf je professionele kennis bij met opleidingen voor managers of opleidingen voor juristen zoals het postgraduaat Digital marketing of onze opleiding Vennootschapsrecht.
In plaats van een algemene management opleiding zoals Bedrijfsmanagement, overweeg jij misschien beter een postgraduaat Digital business analyst of wil je je verdiepen in Supply chain management? Of heel specifiek Cultuurmanagement of Management in de social profit?
De opleiding Financieel management is één van onze klassiekers. Een andere klassieker: Fiscale wetenschappen hebben we voor het academiejaar 2023-2024 volledig herwerkt naar een postgraduaat Fiscaliteit en Accountancy zodat we nog beter inspelen op de noden vanuit het ITAA.
Ons team geeft je uitleg over studeren en werken of we bekijken samen of de opleiding Human resources of eerder de opleiding Sociale wetgeving en payroll bij jou past of last but not least: AI translator.

Ontdek ons nieuw aanbod Expert classes, kortlopende lessenreeksen over één thema.

Elke management opleiding of juridische opleiding vind je ook terug op het levenslang leren platform Continue van de Associatie KU Leuven.

Alt text

Met de VIVES Brugge Business School organiseren we al sinds 1985 managementopleidingen. De coördinatoren stellen het programma op met een team van experts uit het bedrijfsleven. Zij selecteren de docenten en houden het opleidingsaanbod up to date. Met maar liefst 180 docenten uit het werkveld verzamelen we een brede waaier aan best practices, ervaring en kennis.

Onze docenten zijn professionals uit het bedrijfsleven die je de bouwstenen aanreiken voor een succesvolle carrière. Ze delen niet alleen hun kennis, maar leren je ook de praktijk van binnenuit kennen. Zo helpen zij bij het verder ontplooien van je vaardigheden en het uitbreiden van je netwerk.

We beperken de plaatsen bij onze opleidingen bewust. Dit om een goede interactie tussen de docent en de cursisten te garanderen. Het uitwisselen van ervaringen en best practices onderling zorgt voor een grote meerwaarde.