Human resources management

 • Startdatum: 09/10/2018
 • Aantal studiejaren: 1
 • Lesdagen:

  De lessen gaan door op dinsdag van 18 u. tot
  21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

 • Aantal ECTS-credits: 21
 • Doelpubliek:
  • professionals die graag het HR-werkveld willen betreden
  • HR-medewerkers die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen
  • payroll medewerkers
  • medewerkers uit selectie- of uitzendkantoren
 • Prijs: 2400 EUR vrij van btwKMO portefeuille

Meer info

Het zijn boeiende tijden op vlak van HR! Organisaties en hun medewerkers staan steeds meer onder druk door de snelle veranderingen. Alles moet sneller, beter, wendbaarder, … Vele organisaties zijn vandaag op zoek naar een passend antwoord, en laat nu net vooral HR een cruciale rol spelen in dit antwoord.

Onze maatschappij kent voornamelijk dienstverlenende, klantgeoriënteerde en gespecialiseerde vormen van organisaties. Met andere woorden, organisaties waarbinnen elk individu op zijn manier het verschil maakt. Het is aan HR om ervoor te zorgen dat de juiste mensen worden aangetrokken en dat ze op de meest optimale manier bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Dankzij de sterk opkomende digitalisering kunnen HR-professionals zich steeds meer toeleggen op de strategische rol van HR en zijn ze een gids voor de organisatie en hun medewerkers doorheen deze uitdagende tijden. Het postgraduaat HR reikt de tools aan HR-professionals om deze uitdagingen aan te pakken.

De opleiding start vanuit een strategisch kader en biedt handvaten om een aantrekkelijk werkgeversimago op te bouwen, een leerklimaat te ontwikkelen, een performante evaluatie- en rewarding- strategie op te zetten, dit alles binnen de krijtlijnen van onze sociale wetgeving. Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals, en biedt naast het theoretisch kader heel wat ruimte voor het uitwisselen van praktische tips en ervaringen!

Ik ben in de HR gerold zonder een echte achtergrond. Ik werk actief in de soft HR en wou graag meer leren over hard HR. Eén van de troeven van het postgraduaat HR-Management is dat alles van theorie ook wordt omgezet in de praktijk.

Annelies De Prest

Annelies De Prest HR Consultant bij Solvus

Opleidingsprogramma

Opleidingsonderdeel
HR strategy & analytics
Employer branding & recruitment
Learning & development
Performance management and rewarding
Sociaal recht

Schrijf je in

Alt text

Problemen of vragen?

Contacteer ons

Bedrijfsinfo

Facturatiegegevens

Gerelateerde opleidingen

VIVES/Brugge Business School organiseert niet zomaar managementopleidingen. Het doet dat vanuit een duidelijke visie.

Management in de non-profit

Management in de non-profit

Bij non-profit organisaties met een maatschappelijk doel ligt de belangrijkste klemtoon op het verlenen van diensten van sociale aard. Het gaat bijvoorbeeld om verzorging,...Lees meer

Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

U heeft een droom.

Ambieert u een functie aan de top van uw organisatie? Of wilt u uw positie als manager versterken? Deze opleiding scherpt de kennis...Lees meer