HR, Sociaal recht & Payroll

 • Startdatum: 06/10/2020
 • Aantal studiejaren: 1,5 / Aantal opleidingsuren: 153
 • Lesdagen:

  De lessen vinden plaats op dinsdag van 18 u. tot 21.15 u.
  en op zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

  Het eerste jaar is gelijklopend met het postgraduaat HR Management (opleidingsonderdeel 1-4). In het tweede jaar gaat het 5e opleidingsonderdeel ‘Sociaal recht en payroll’ door (3e semester).

  De inschrijvingen voor dit academiejaar zijn afgesloten. U kan zich vanaf maart 2021 inschrijven voor academiejaar 2021-2022.

 • Programmadirecteur:
   Olivia Coudenys Partner Effectis

  Olivia Coudenys
  Partner Effectis

 • Aantal ECTS-credits: 37
 • Doelpubliek:
  • professionals die graag het HR-werkveld willen betreden
  • HR-medewerkers die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen
  • medewerkers uit selectie- of uitzendkantoren
 • Prijs: 3575EUR vrij van btwKMO portefeuille
Download brochure

Meer info

Het zijn boeiende tijden op vlak van HR! Staat ook uw organisatie en medewerkers steeds meer onder druk door de snelle veranderingen? Alles moet sneller, beter, wendbaarder… U bent niet alleen! Veel organisaties zijn vandaag op zoek naar een passend antwoord, en vooral HR speelt een cruciale rol in dit antwoord.

Onze maatschappij kent voornamelijk dienstverlenende, klantgeoriënteerde en gespecialiseerde vormen van organisaties. Met andere woorden, organisaties waarbinnen elk individu op zijn manier het verschil maakt. Het is de taak van HR om de juiste mensen aan te trekken en op de meest optimale manier bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Dankzij de sterk opkomende digitalisering leggen HR-professionals zich steeds meer toe op hun strategische rol. Ook u kan fungeren als gids voor uw organisatie en medewerkers doorheen deze uitdagende tijden. Het postgraduaat HR reikt de nodige tools aan om dit aan te pakken.

De opleiding start vanuit een strategisch kader en biedt handvaten om een aantrekkelijk werkgeversimago op te bouwen, een leerklimaat te ontwikkelen, een performante evaluatie- en rewarding- strategie op te zetten. Dit alles binnen de krijtlijnen van onze sociale wetgeving. Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals, en biedt naast het theoretisch kader heel wat ruimte voor het uitwisselen van praktische tips en ervaringen!

In dit programma wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan het sociaal recht en payroll.

Ik ben in de HR gerold zonder een echte achtergrond. Ik werk actief in de soft HR en wou graag meer leren over hard HR. Eén van de troeven van het postgraduaat HR-Management is dat alles van theorie ook wordt omgezet in de praktijk.

Annelies De Prest

Annelies De PrestHR Consultant bij Solvus

Opleidingsprogramma

Opleidingsonderdeel
HR Strategy & Analytics
Employer branding & recruitment
Learning & development
Performance management and rewarding
Sociaal recht en payroll