Bedrijfsmanagement

• Startdatum: 10/10/2020
  • Aantal studiejaren: 1

De lessen vinden plaats op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
    en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

• Programmadirecteur:
     Filip Van Pottelbergh
 CEO van  Hoorebeke Timber

Filip Van Pottelbergh

CEO van Hoorebeke Timber

Bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven en geen bedrijfseconomische opleiding hebben genoten of die hun kennis willen uitbreiden of willen doorgroeien in het bedrijf.

U heeft een droom.

Ambieert u een functie aan de top van uw organisatie? Of wilt u uw positie als manager versterken? Deze opleiding scherpt de kennis en managementvaardigheden aan die u helpen opklimmen binnen een bedrijf.

U heeft een vraag.

• Hoe kunt u een nieuwe strategie succesvol integreren?
  • Hoe verhoogt u de aandeelhouderswaarde?
  • Hoe zet u budgetten in als beleidsinstrument?

U zoekt een antwoord.

Begrippen, technieken en juridische benaderingen wijzigen in een snel tempo en vragen steeds vaker om een multidisciplinaire benadering. Een degelijk manager heeft nood aan een degelijke kennis van zaken. Onze docenten bieden u de nodige expertise en doeltreffende oplossingen.

Het postgraduaat Bedrijfsmanagement betekende bij de meeste vakken een uitbreiding van mijn door de jaren opgedane terreinkennis, zowel in de diepte als in de breedte. Sommige facetten kon ik al dezelfde week toepassen in de bedrijfssituatie, bijvoorbeeld om op een gestructureerde en wiskundige wijze aan voorraadoptimalisatie te doen. Naast de docenten, waren ook de zienswijzen van de medestudenten een verrijking door eens een andere benadering te hebben, ook op vlak van personeelsmanagement. Ik kan nu verder bouwen op een steviger fundament en zodra ik doorgroei, zal ik mijn opvolger deze opleiding aanbevelen.

Christophe CoolPlant Manager, Dehaye Plastics

Strategisch management
Marketing & sales
Logistiek management