Bedrijfsmanagement

• Startdatum: 08/10/2021
  • Aantal studiejaren: 1 / Aantal opleidingsuren: 117

De lessen vinden plaats op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
    en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

• Programmadirecteur:
     Filip Van Pottelbergh
 CEO van  Hoorebeke Timber

Filip Van Pottelbergh

CEO van Hoorebeke Timber

• Registratienummer VOV: ODB-0000105

Bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven en geen bedrijfseconomische opleiding hebben genoten of die hun kennis willen uitbreiden of willen doorgroeien in het bedrijf.

Ambieert u een functie aan de top van uw organisatie? Of wilt u uw positie als manager versterken?

Word vertrouwd met het opbouwen en implementeren van een strategie, hoe u aandeelhouderswaarde kunt verhogen of hoe u uw teamleden op een hoger niveau tilt en ze motiveert om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Het postgraduaat bedrijfsmanagement is een praktische managementopleiding die een meerwaarde biedt voor elke ambitieuze manager. Het verruimt uw blik op de bedrijfsvoering en versterkt uw positie als professionele manager door het aanscherpen van uw kennis en managementvaardigheden.

Deze opleiding geeft u een sterke academische basis. Onze docenten beschikken over de nodige expertise en hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ze bieden zeer praktijkgerichte oplossingen aan die direct bruikbaar en implementeerbaar zijn.

Het postgraduaat Bedrijfsmanagement betekende bij de meeste vakken een uitbreiding van mijn door de jaren opgedane terreinkennis, zowel in de diepte als in de breedte. Sommige facetten kon ik al dezelfde week toepassen in de bedrijfssituatie, bijvoorbeeld om op een gestructureerde en wiskundige wijze aan voorraadoptimalisatie te doen. Naast de docenten, waren ook de zienswijzen van de medestudenten een verrijking door eens een andere benadering te hebben, ook op vlak van personeelsmanagement. Ik kan nu verder bouwen op een steviger fundament en zodra ik doorgroei, zal ik mijn opvolger deze opleiding aanbevelen.

Christophe CoolPlant Manager, Dehaye Plastics

Strategisch management
Marketing & sales
Logistiek management