Expert class Transformationeel leiderschap in een digitale wereld

 • Startdatum: 12/10/2021
 • Aantal studiejaren: 0,5 / Aantal opleidingsuren: 30
 • Lesdagen:

  De lessen vinden plaats op dinsdag van 18 u. tot 21.15 u.

  Deze opleiding is VOLZET. De Expert Class kan enkel nog in-house gehouden worden. Contacteer ons voor meer info.

 • Doelpubliek:

  Ondernemers, zaakvoerders en eigenaars van (mid-size) KMO’s die hun organisatie/bedrijf (verder) digitaal willen transformeren.

 • Prijs: 1500EUR vrij van btwKMO portefeuille

Meer info

Digitale transformatie is overal. We staan aan het begin van een digitaal tijdperk, met als motor allerlei innovaties en technologieën die razendsnel evolueren. Dit ontwricht de huidige businessmodellen en bedrijfstakken, waardoor elke organisatie moet nadenken over die digitale transformatie en de manier waarop medewerkers hier een cruciale rol moeten vervullen.

Wie wendbaar wil blijven moet sneller, slimmer en efficiënter zijn. Hoe u technologie vandaag inzet, is doorslaggevend. Want digitalisering raakt alle aspecten van uw onderneming. Enkel investeren in technologie volstaat daarbij niet. Alles begint met een heldere visie die in lijn ligt met de strategische doelstelling van uw onderneming. Nieuwe digitale businessmodellen, het aantrekken of versterken van de juiste competenties, situationeel leiderschap en het samenwerken in netwerken zijn eveneens cruciaal om een efficiënte transformatie te bereiken. Het gaat over een proces waarbij een krachtige mix van optimale bedrijfsprocessen, relevante innovatie en de juiste mensen het succes, de groei en de slagkracht van uw onderneming bepalen. Omdat u bij zo’n ingrijpende omslag niets aan het toeval wil overlaten, is een doordacht digitaal transformatieplan broodnodig.

Maar wat heb je nu vanuit managementperspectief concreet nodig om digitale transformatie niet alleen te stimuleren maar ook waar te maken binnen uw organisatie?

Deze expert class start vanuit een wetenschappelijke basis die concreet wordt toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarna gaan we aan de slag met uw concrete bedrijfsrealiteit. Hiervoor wordt een zekere openheid en interactie verwacht van de deelnemers.

De docenten hebben allen een uitgebreide expertise in verschillende deeldomeinen die essentieel zijn voor een succesvolle digitale transformatie. Eén ding hebben ze gemeen, ze delen een hands-on no-nonsense aanpak waardoor je na het volgen van deze opleiding concreet aan de slag kan met uw digitaal transformatieplan.

De sessies worden aangeboden vanuit hybride leslokalen. Dit betekent dat de lessen zowel online als op campus kunnen gevolgd worden. Bepaalde sessies worden heel praktijkgericht ingevuld, voor deze sessies is aanwezigheid op campus dan ook sterk aanbevolen. Dit teneinde de interactie en de praktijkgerichtheid te garanderen, maar ook de meerwaarde van de opleiding te maximaliseren.

Opleidingsprogramma

Opleidingsonderdeel
Expert class Transformationeel leiderschap