Expert class Employer branding

 • Startdatum: 14/11/2023
 • Aantal studiejaren: 1 / Aantal opleidingsuren: 12
 • Lesdagen:

  Deze lessenreeks wordt ingericht op de hieronder vermelde data:

  • Dinsdag 14/11/2023 - 18u tot 21u15
  • Zaterdag 18/11/2023 - 9u tot 12u15
  • Dinsdag 21/11/2023 - 18u tot 21u15
  • Zaterdag 25/11/2023 - 9u tot 12u15


  De sessies gaan door op VIVES campus 'The Crown' (Xaverianenstraat 4 – 8200 Brugge) of online. Je kiest zelf of je deze sessies fysisch volgt op de campus of online via Teams.

  Bij elk lesblok van drie uur wordt een pauze voorzien met koffie en frisdrank, en een broodje indien de les 's avonds doorgaat. Als deelnemer ontvang je enkele dagen voor de sessie de nodige praktische informatie alsook een Microsoft teams link indien je de les online wenst te volgen.

 • Prijs: 625.00EUR vrij van btwKMO portefeuille

Meer info

Employer branding: wat is dat precies? En waarom zou je dit als bedrijf inzetten? Een sterke employer brand is een verlengstuk van je missie en visie, bedrijfs- en productbrand. Deze expert class reikt je de handvaten aan om zelf aan de slag te gaan.

Wist je dat een kandidaat 12 tot 20 touchpoints nodig heeft om tot solliciteren over te gaan? Werk aan de winkel dus! Van EVP (Employee Value Proposition) tot de juiste mediamix. Van analyse tot creatieve oplossingen. En bij employer branding draait het niet alleen om het aantrekken van talent, maar besteden we ook aandacht aan de eigen medewerkers, jouw ambassadeurs die je brand uitdragen.

Daarnaast duiken we in e-recruitment: de online tools die je inzet om kandidaten te werven. We geven je tips om je socials en website op punt te zetten, duiken in jobbranding en je personal brand. Want als HR professional ben jij het gezicht van je bedrijf: dé gatekeeper om je employer brand uit te dragen.

Tenslotte nemen we een duik in de wereld van online marketing want de recruiter van de toekomst is effectief een marketeer! We leren jou om een employer marketing funnel op te zetten op maat van je doelgroep.

Na deze opleiding ben je in staat om het juiste talent te targetten en te overtuigen van je werkgeversimago. Jij wordt een employer of choice!


Docent

Angelique Hoste is Employer branding en recruitment marketing expert bij Colruyt Group, waar ze meeschrijft aan een straffe employer brand voor kennisprofielen. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in HR, marketing en communicatie. De ideale mix voor een carrière met focus op employer branding.

Schrijf je in

Alt text

Problemen of vragen?

Contacteer ons

Bij deze graad kan geen getuigschrift afgeleverd worden

Bedrijfsinfo