Supply chain management

 • Startdatum: 15/10/2021
 • Aantal studiejaren: 1 / Aantal opleidingsuren: 114
 • Lesdagen:

  De lessen vinden plaats op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
  en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

  Inschrijven voor dit academiejaar is niet meer mogelijk. 
  In maart 2022 starten de inschrijvingen voor volgend academiejaar.

  Merk op: dit postgraduaat wordt verder geactualiseerd met thema's sustainability, resilience en digital transformation.

 • Programmadirecteur:
   Dirk Roelens 
 Partner Moore Belgium – div. Management Consulting Partner CIMCIL

  Dirk Roelens

  Partner Moore Belgium – div. Management Consulting
  Partner CIMCIL

 • Aantal ECTS-credits: 28
 • Doelpubliek:
  • Verantwoordelijken in Supply Chain of Operations die een diepere kennis en een up-to-date inzicht willen verkrijgen in hun vakgebied.
  • Professionals die werkzaam zijn in een bedrijf en frequent met supply chain en operations in contact komen (plant managers, IT-managers, sales managers…).
  • Medewerkers van inkoop, productie, planning, expeditie, magazijnbeheer, distributie, transport, verkoop, consultancy bedrijven enz. die een totaalbeeld willen verkrijgen.
 • Prijs: 2800EUR vrij van btwKMO portefeuille
Download brochure

Meer info

Het programma geeft je op een gestructureerde wijze inzicht in de supply chain management strategie, behandelt alle sleutelelementen van een goed functionerend supply chain management concept en maakt de unieke verbinding met de belangrijkste technieken van operationeel beheer. We behandelen zowel strategische, tactische, operationele als personeelsgebonden vraagstukken.

Onze docenten zijn professionals uit het bedrijfsleven die graag hun ruime praktijkervaring delen met jou. Zij brengen zowel de theoretische basis als de praktische kant van supply chain, en vullen de lessen aan met heel wat praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Op het einde van de opleiding schrijf je een business case waarin je een onderwerp uit je eigen werkomgeving behandelt. Deze business case toont aan dat je de theoretische concepten die aangeleerd werden, kan omzetten in een praktische aanbeveling voor je organisatie.

Het programma Supply chain management wapent je dus om de dagelijkse uitdagingen in deze vakgebieden met nieuwe inzichten aan te pakken. Een must voor wie meer wil weten en vooruit wil.

Dankzij het postgraduaat Supply chain en operations management ben ik kunnen doorgroeien van logistiek verantwoordelijke naar logistiek manager. Twee maanden na de opleiding ben ik gestart in een nieuwe, uitdagende functie. Ik kreeg een totaalbeeld van de supply chain. Ook het onderdeel six sigma is een must in de huidige bedrijfswereld. De opgedane kennis komt goed van pas.

Tom Pyncket

Tom PyncketManager Logistics bij Greenyard Frozen

Opleidingsprogramma

Opleidingsonderdeel
Basisprincipes en strategie
Voorraadbeheer en planning
Productie
Logistiek en distributie
Financiële aspecten en rapportering
Supply chain management in de praktijk