Bedrijfsmanagement

 • Startdatum: 05/10/2023
 • Aantal studiejaren: 1 / Aantal opleidingsuren: 117
 • Lesdagen:

  De lessen vinden plaats op donderdag van 18u tot 21u15
  en zaterdag van 9u tot 12u15.

 • Ambassadeur:
   Filip Van Pottelbergh 
 CEO van Hoorebeke Timber

  Filip Van Pottelbergh

  CEO van Hoorebeke Timber

 • Aantal ECTS-credits: 29.0
 • Registratienummer VOV: ODB-1002293
 • Doelpubliek:

  Bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven en geen bedrijfseconomische opleiding hebben genoten of die hun kennis willen uitbreiden of willen doorgroeien in het bedrijf.

 • Prijs: 2850.00EUR vrij van btwKMO portefeuille
Download brochure

Meer info

Ambieer je een functie aan de top van de organisatie? Of wil je je positie als manager versterken?

Word vertrouwd met het opbouwen en implementeren van een strategie, hoe je aandeelhouderswaarde kunt verhogen en hoe je je teamleden op een hoger niveau tilt en ze motiveert om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Het postgraduaat bedrijfsmanagement is een praktische managementopleiding die een meerwaarde biedt voor elke ambitieuze manager. Het verruimt je blik op de bedrijfsvoering en versterkt je positie als professionele manager door het aanscherpen van je kennis en managementvaardigheden.

Deze opleiding geeft je een sterke academische basis alsook heel wat praktijkkennis. Onze docenten beschikken over de nodige expertise en hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ze bieden zeer praktijkgerichte oplossingen aan die direct bruikbaar en implementeerbaar zijn.


Klik op elk opleidingsonderdeel hieronder voor uitgebreide info!

Het postgraduaat Bedrijfsmanagement betekende bij de meeste vakken een uitbreiding van mijn door de jaren opgedane terreinkennis, zowel in de diepte als in de breedte. Sommige facetten kon ik al dezelfde week toepassen in de bedrijfssituatie, bijvoorbeeld om op een gestructureerde en wiskundige wijze aan voorraadoptimalisatie te doen. Naast de docenten, waren ook de zienswijzen van de medestudenten een verrijking door eens een andere benadering te hebben, ook op vlak van personeelsmanagement.

Ik kon na deze opleiding verder bouwen op een steviger fundament. Ondertussen is mijn carrière verder geëvolueerd en ben ik de trotse oprichter/ bestuurder van Raida, een keten van 18 fietswinkels met +100 medewerkers en een Trends Gazellen nominatie. 

Christophe CoolOprichter/bestuurder, Raida

Opleidingsprogramma

Opleidingsonderdeel
Strategisch management
Human resources management
Marketing & sales
Logistiek management
Financieel management
Juridisch kader van de onderneming
Leiderschap en onderhandelingstechnieken
Bedrijfssimulatie

Schrijf je in

Alt text

Problemen of vragen?

Contacteer ons

Bij deze graad kan geen getuigschrift afgeleverd worden

Bedrijfsinfo

Opleidingsonderdelen