Opleidingen 2021-2022

Het belang van levenslang leren zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Het komt er op aan om mee te zijn en mee te blijven! Vraag je je af welke opleiding het beste past bij jou en je beoogde carrière? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Ook in 2021-2022 kan je kiezen om de lessen op campus of online te volgen.

Opleiding - Bedrijfsmanagement

Managementopleidingen

Bedrijfsmanagement

Het hedendaagse bedrijfsleven is een complexe realiteit. Begrippen, technieken en juridische entourage wijzigen van dag tot dag. Een juiste en efficiënte oplossing vraagt steeds vaker om een multidisciplinaire benadering

Deze opleiding scherpt de kennis en managementvaardigheden aan die je helpen opklimmen binnen een bedrijf.

Opleiding - Cultuurmanagement

Managementopleidingen

Cultuurmanagement

Je ademt cultuur en streeft naar uitstekend bestuur. Omdat je weet dat krachtdadig projectbeheer en een goede organisatie aan de basis liggen van elk geslaagd evenement.

Deze opleiding vertrekt van een stevige basis managementvakken die we praktijkgericht koppelen aan kernvragen uit de culturele sector.

Opleiding - Management in de social profit

Managementopleidingen

Management in de social profit

Social profit organisaties hebben een eigen karakter. Dit postgraduaat biedt het conceptueel kader en de diverse tools aan waarmee je binnen je organisatie aan de slag kan. Tijdens de opleiding komen verschillende management-facetten aan bod, en gaat de aandacht naar de transfer van de verworven inzichten naar je eigen organisatie. Op een praktische manier bieden we je organisatie de nodige handvaten om haar beleid verder uit te rollen,  

Opleiding - Human Resources Management

HR opleidingen

Human resources management

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met 'soft' HR en die op zoek is naar een opleiding waarbij hij/zij enerzijds theoretische kennis opdoet en anderzijds praktische ervaringen kan uitwisselen met collega’s. Alle docenten hebben een stevige verankering in de HR-praktijk. 

Opleiding - Human resources management HRM

HR opleidingen

Expert class Sociaal recht & Payroll

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met 'hard' HR en zich wenst te verdiepen in de sociale wetgeving en het verwerken van loonsadministratie. Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals.

Opleiding - Fiscale wetenschappen

Financiƫle opleidingen

Fiscale wetenschappen

Aangezien wetswijzigingen in de fiscale materie elkaar in een hoog tempo opvolgen zijn zowel de belastingplichtige als zijn accountant en fiscalist verplicht zich continu bij te scholen. Dit langlopend programma biedt de deelnemers de kans een accurate en actuele fiscale knowhow te verwerven.

Opleiding - Financieel management

Financiƫle opleidingen

Financieel management

In deze opleiding mag je je verwachten aan de nieuwste concepten en ontwikkelingen op vlak van financieel management, alsook een uitgebreide bespreking van de corporate finance gerelateerde thema’s en de raakdomeinen met bedrijfsstrategie, corporate governance, management accounting en corporate taxation.

Opleiding - digital business analyst

Digital business

Digital business analyst

Als business analyst ben je de vertaler tussen de business en IT.

Je leert in deze opleiding de belangrijkste (data)skills om de nodige veranderingen en vernieuwingen in het bedrijfsproces te kunnen sturen.

Opleiding - Digital Marketing

Digital business

Digital marketing

De wondere wereld van digitale marketing onthult zijn geheimen. Je werkt tijdens de opleiding aan het strategisch online marketingplan waarmee je binnen het bedrijf het verschil kan maken. Na deze opleiding kan je op doordachte wijze nieuwe media inzetten om de doelstellingen waar te maken..

Opleiding - Humane AI in business

Digital business

Humane AI in business

Artificiële intelligentie dringt aan een duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnen. Het belang van de AI-vertaler is dan ook groot.

Je maakt in deze opleiding kennis met de verschillende vormen van AI en het menselijke aspect, en leert een (bedrijfs-) nood vertalen in AI-termen.

Opleiding - Vermogens- en successieplanning

Juridische opleidingen

Vermogens- en successieplanning

Vermogens- en successieplanning, ook wel estate planning genoemd, is geen modeverschijnsel. Het is simpelweg een noodzaak. Deze opleiding verschaft je een grondige kennis van de verschillende deelgebieden en stelt je in staat uw klanten nog beter te adviseren omtrent hun vermogen en de bijhorende successieproblematiek.

Opleiding - Vennootschapsrecht

Juridische opleidingen

Vennootschapsrecht

Deze opleiding biedt je de kans om een accurate en actuele kennis van het vennootschapsrecht te verwerven en in de praktijk toe te passen.

Dit postgraduaat stoomt je klaar om een vennootschap succesvol te leiden, adviseren of controleren.

Opleiding - Supply chain en operations management

Logistieke opleidingen

Supply chain management

Het programma geeft je naast de basisconcepten ook de specifieke sleutelelementen mee van Supply chain management. De lessen worden aangevuld met praktijkvoorbeelden en oefeningen. Daarnaast behandel je als deelnemer een onderwerp uit je eigen werkomgeving. Deze business case toont aan dat je de theoretische concepten die aangeleerd werden, kan omzetten in een praktische aanbeveling voor je organisatie.

Opleiding - business reporting met Power BI

Expert classes

Expert class Business analytics met Power BI

Wil je graag met een minimale training zelf rapporten samenstellen en delen met collega's?

Power BI maakt Business Intelligence (BI) en rapportage voor je toegankelijk, en leert je krachtige en dynamische rapporten maken.

Opleiding - Transformationeel leiderschap in een digitale wereld

Expert classes

Expert class Digitale transformatie voor leidinggevenden

Digitale transformatie is overal. Wie wendbaar wil blijven moet sneller, slimmer en efficiënter zijn.

In deze opleiding leer je wat je vanuit managementperspectief concreet nodig hebt om digitale transformatie niet alleen te stimuleren maar ook waar te maken binnen je organisatie. 

Opleiding process improvement

Expert classes

Expert class Process improvement

In deze opleiding bekijken we bedrijfsvoering vanuit verschillende invalshoeken in functie van procesverbetering. In die zin gaan we verder dan enkel het verbeteren van processen binnen bijvoorbeeld productie of supply chain. We bekijken samen het globale verhaal, op basis van de 3P’s: profit, people en planet.