Opleidingen 2020-2021

Het belang van levenslang leren zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Het komt er op aan om mee te zijn en mee te blijven! Vraagt u zich af welke opleiding het beste past bij u en uw beoogde carrière? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Opleiding - Bedrijfsmanagement

Managementopleidingen

Bedrijfsmanagement

Het hedendaagse bedrijfsleven is een complexe realiteit. Begrippen, technieken en juridische entourage wijzigen van dag tot dag. Een juiste en efficiënte oplossing vraagt steeds vaker om een multidisciplinaire benadering

Opleiding - Management in de social profit

Managementopleidingen

Management in de social profit

Bij social profit organisaties met een maatschappelijk doel, heeft de organisatie van deze diensten een eigen karakter. Managementvaardigheden zijn ook in deze sector van cruciaal belang. Dit postgraduaat biedt het conceptueel kader en de diverse tools aan waarmee u binnen uw organisatie aan de slag kan. Theorie wordt aan praktijk gekoppeld. Hierbij gaat de aandacht naar de transfer van de verworven inzichten naar uw eigen organisatie. 

Opleiding - Cultuurmanagement

Managementopleidingen

Cultuurmanagement

U ademt cultuur en streeft naar uitstekend bestuur. Omdat u weet dat goed management aan de basis ligt van elk geslaagd evenement. Daarom vertrekt de opleiding van een stevige basis managementvakken die we koppelen aan kernvragen uit de culturele sector.

Opleiding - Human resources management HRM

HR Management

HR, Sociaal recht & Payroll

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met HR en die op zoek is naar een opleiding waarbij hij enerzijds theoretische kennis opdoet en anderzijds praktische ervaringen kan uitwisselen met collega’s. Alle docenten hebben een stevige verankering in de HR-praktijk.

In dit programma wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan het sociaal recht en payroll.

Opleiding - Human Resources Management

HR Management

Human resources management

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met HR en die op zoek is naar een opleiding waarbij hij enerzijds theoretische kennis opdoet en anderzijds praktische ervaringen kan uitwisselen met collega’s. Alle docenten hebben een stevige verankering in de HR-praktijk. 

Opleiding - Humane AI in business

Digital business

Humane AI in business

Artificiële intelligentie dringt aan een duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnen. Het belang van de AI-vertaler is dan ook groot.

U maakt in deze opleiding kennis met de verschillende vormen van AI en het menselijke aspect, en leert een (bedrijfs-) nood vertalen in AI-termen.

Opleiding - digital business analyst

Digital business

Digital business analyst

Als business analyst bent u de vertaler tussen de business en IT.

U leert in deze opleiding de belangrijkste (data)skills om de nodige veranderingen en vernieuwingen in het bedrijfsproces te kunnen sturen.

Opleiding - Digital Marketing

Digital business

Digital marketing

De wondere wereld van digitale marketing onthult zijn geheimen. U werkt tijdens de opleiding aan het strategisch online marketingplan waarmee u binnen uw bedrijf het verschil kan maken. Na deze opleiding kan u op doordachte wijze spelen met nieuwe media.

Opleiding - Fiscale wetenschappen

Financiƫle opleidingen

Fiscale wetenschappen

Aangezien wetswijzigingen in de fiscale materie elkaar in een hoog tempo opvolgen zijn zowel de belastingplichtige als zijn accountant en fiscalist verplicht zich continu bij te scholen. Dit langlopend programma biedt de deelnemers de kans een accurate en actuele fiscale knowhow te verwerven.

Opleiding - Financieel management

Financiƫle opleidingen

Financieel management

In deze opleiding mag u zich verwachten aan de nieuwste concepten en ontwikkelingen op vlak van financieel management, alsook een uitgebreide bespreking van de corporate finance gerelateerde thema’s en de raakdomeinen met bedrijfsstrategie, corporate governance, management accounting en corporate taxation.

Opleiding - Vennootschapsrecht

Juridische opleidingen

Vennootschapsrecht

Deze opleiding biedt u de kans om een accurate en actuele kennis van het vennootschapsrecht te verwerven en in de praktijk toe te passen.

Dit postgraduaat stoomt u klaar om een vennootschap succesvol te leiden, adviseren of controleren.

Opleiding - Vermogens- en successieplanning

Juridische opleidingen

Vermogens- en successieplanning

Vermogens- en successieplanning, ook wel estate planning genoemd, is geen modeverschijnsel. Het is simpelweg een noodzaak. Deze opleiding verschaft u een grondige kennis van de verschillende deelgebieden en stelt u in staat uw klanten nog beter te adviseren omtrent hun vermogen en de bijhorende successieproblematiek.

Opleiding - Supply chain en operations management

Logistieke opleidingen

Supply chain management

Het programma geeft u naast de basisconcepten ook de specifieke sleutelelementen mee van Supply Chain & Operations Management. De lessen worden aangevuld met praktijkvoorbeelden en bedrijfsbezoeken. Daarnaast behandelt elke deelnemer een door hem of haar gekozen onderwerp uit de praktijk. Deze paper vormt een grote toegevoegde waarde, zowel voor het bedrijf als voor de deelnemer zelf.

Opleidingen

Expert classes

Expert class Business analytics met Power BI

Wilt u graag met een minimale training zelf rapporten samenstellen en delen met collega's?

Power BI maakt Business Intelligence (BI) en rapportage voor u toegankelijk, en leert u krachtige en dynamische rapporten maken.