Opleidingen 2021-2022

Het belang van levenslang leren zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Het komt er op aan om mee te zijn en mee te blijven! Vraagt u zich af welke opleiding het beste past bij u en uw beoogde carrière? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Opleiding - Bedrijfsmanagement

Managementopleidingen

Bedrijfsmanagement

Het hedendaagse bedrijfsleven is een complexe realiteit. Begrippen, technieken en juridische entourage wijzigen van dag tot dag. Een juiste en efficiënte oplossing vraagt steeds vaker om een multidisciplinaire benadering

Deze opleiding scherpt de kennis en managementvaardigheden aan die u helpen opklimmen binnen een bedrijf.

Opleiding - Cultuurmanagement

Managementopleidingen

Cultuurmanagement

U ademt cultuur en streeft naar uitstekend bestuur. Omdat u weet dat krachtdadig projectbeheer en een goede organisatie aan de basis liggen van elk geslaagd evenement.

Deze opleiding vertrekt van een stevige basis managementvakken die we praktijkgericht koppelen aan kernvragen uit de culturele sector.

Opleiding - Management in de social profit

Managementopleidingen

Management in de social profit

Social profit organisaties hebben een eigen karakter. Dit postgraduaat biedt het conceptueel kader en de diverse tools aan waarmee u binnen uw organisatie aan de slag kan. Tijdens de opleiding komen verschillende management-facetten aan bod, en gaat de aandacht naar de transfer van de verworven inzichten naar uw eigen organisatie. Op een praktische manier bieden we uw organisatie de nodige handvaten om haar beleid verder uit te rollen,  

Opleiding - Human Resources Management

HR opleidingen

Human resources management

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met 'soft' HR en die op zoek is naar een opleiding waarbij hij/zij enerzijds theoretische kennis opdoet en anderzijds praktische ervaringen kan uitwisselen met collega’s. Alle docenten hebben een stevige verankering in de HR-praktijk. 

Opleiding - Human resources management HRM

HR opleidingen

Expert class Sociaal recht & Payroll

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met 'hard' HR en zich wenst te verdiepen in de sociale wetgeving en het verwerken van loonsadministratie. Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals.

Opleiding - Fiscale wetenschappen

Financiƫle opleidingen

Fiscale wetenschappen

Aangezien wetswijzigingen in de fiscale materie elkaar in een hoog tempo opvolgen zijn zowel de belastingplichtige als zijn accountant en fiscalist verplicht zich continu bij te scholen. Dit langlopend programma biedt de deelnemers de kans een accurate en actuele fiscale knowhow te verwerven.

Opleiding - Financieel management

Financiƫle opleidingen

Financieel management

In deze opleiding mag u zich verwachten aan de nieuwste concepten en ontwikkelingen op vlak van financieel management, alsook een uitgebreide bespreking van de corporate finance gerelateerde thema’s en de raakdomeinen met bedrijfsstrategie, corporate governance, management accounting en corporate taxation.

Opleiding - digital business analyst

Digital business

Digital business analyst

Als business analyst bent u de vertaler tussen de business en IT.

U leert in deze opleiding de belangrijkste (data)skills om de nodige veranderingen en vernieuwingen in het bedrijfsproces te kunnen sturen.

Opleiding - Digital Marketing

Digital business

Digital marketing

De wondere wereld van digitale marketing onthult zijn geheimen. U werkt tijdens de opleiding aan het strategisch online marketingplan waarmee u binnen uw bedrijf het verschil kan maken. Na deze opleiding kan u op doordachte wijze spelen met nieuwe media.

Opleiding - Humane AI in business

Digital business

Humane AI in business

Artificiële intelligentie dringt aan een duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnen. Het belang van de AI-vertaler is dan ook groot.

U maakt in deze opleiding kennis met de verschillende vormen van AI en het menselijke aspect, en leert een (bedrijfs-) nood vertalen in AI-termen.

Opleiding - Vermogens- en successieplanning

Juridische opleidingen

Vermogens- en successieplanning

Vermogens- en successieplanning, ook wel estate planning genoemd, is geen modeverschijnsel. Het is simpelweg een noodzaak. Deze opleiding verschaft u een grondige kennis van de verschillende deelgebieden en stelt u in staat uw klanten nog beter te adviseren omtrent hun vermogen en de bijhorende successieproblematiek.

Opleiding - Vennootschapsrecht

Juridische opleidingen

Vennootschapsrecht

Deze opleiding biedt u de kans om een accurate en actuele kennis van het vennootschapsrecht te verwerven en in de praktijk toe te passen.

Dit postgraduaat stoomt u klaar om een vennootschap succesvol te leiden, adviseren of controleren.

Opleiding - Supply chain en operations management

Logistieke opleidingen

Supply chain management

Het programma geeft u naast de basisconcepten ook de specifieke sleutelelementen mee van Supply chain management. De lessen worden aangevuld met praktijkvoorbeelden en oefeningen. Daarnaast behandelt u als deelnemer een onderwerp uit uw eigen werkomgeving. Deze business case toont aan dat u de theoretische concepten die aangeleerd werden, kunt omzetten in een praktische aanbeveling voor uw organisatie.

Opleiding - Transformationeel leiderschap in een digitale wereld

Expert classes

Expert class Transformationeel leiderschap in een digitale wereld

Digitale transformatie is overal. Wie wendbaar wil blijven moet sneller, slimmer en efficiënter zijn.

In deze opleiding leert u wat u vanuit managementperspectief concreet nodig hebt om digitale transformatie niet alleen te stimuleren maar ook waar te maken binnen uw organisatie. 

Opleiding process improvement

Expert classes

Expert class Process improvement

In deze opleiding bekijken we bedrijfsvoering vanuit verschillende invalshoeken in functie van procesverbetering. In die zin gaan we verder dan enkel het verbeteren van processen binnen bijvoorbeeld productie of supply chain. We bekijken samen het globale verhaal, op basis van de 3P’s: profit, people en planet.

Opleiding - business reporting met Power BI

Expert classes

Expert class Business analytics met Power BI

Wilt u graag met een minimale training zelf rapporten samenstellen en delen met collega's?

Power BI maakt Business Intelligence (BI) en rapportage voor u toegankelijk, en leert u krachtige en dynamische rapporten maken.