Opleidingen '23 -'24

Het belang van levenslang leren zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Het komt er op aan om mee te zijn en mee te blijven! Vraag je je af welke opleiding het beste past bij jou en je beoogde carrière? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Je kan kiezen of je de lessen op campus of thuis via live-streaming  volgt.

Opleiding - Bedrijfsmanagement

Business management

Bedrijfsmanagement

Het hedendaagse bedrijfsleven is een complexe realiteit. Begrippen, technieken en juridische entourage wijzigen van dag tot dag. Een juiste en efficiënte oplossing vraagt steeds vaker om een multidisciplinaire benadering

Deze opleiding scherpt de kennis en managementvaardigheden aan die je helpen opklimmen binnen een bedrijf.

Opleiding - Financieel management

Business management

Financieel management

In deze opleiding mag je je verwachten aan de nieuwste concepten en ontwikkelingen op vlak van financieel management, alsook een uitgebreide bespreking van de corporate finance gerelateerde thema’s en de raakdomeinen met bedrijfsstrategie, corporate governance, management accounting en corporate taxation.

Opleiding - Supply chain en operations management

Business management

Supply chain management

Het programma geeft je naast de basisconcepten ook de specifieke sleutelelementen mee van Supply chain management. We vullen dit aan met praktijkvoorbeelden en oefeningen. 

Het programma vertrekt vanuit het SCOR-model (Supply Chain Operations Reference) en is geactualiseerd met thema's sustainability, resilience en digital transformation.

Opleiding - Management in de social profit

Management in de non-profit

Management in de social profit

Social profit organisaties hebben een eigen karakter. Dit postgraduaat biedt het conceptueel kader en de diverse tools aan waarmee je binnen je organisatie aan de slag kan. Tijdens de opleiding komen verschillende management-facetten aan bod, en gaat de aandacht naar de transfer van de verworven inzichten naar je eigen organisatie. Op een praktische manier bieden we je organisatie de nodige handvaten om haar beleid verder uit te rollen.

Opleiding - Cultuurmanagement

Management in de non-profit

Cultuurmanagement

De culturele wereld  is meer dan ooit een sector in verandering. We staan voor een nieuwe beleidsperiode waarin goed bestuur en professioneel management meer dan ooit essentieel zijn.

De opleiding Cultuurmanagement vertrekt van een stevige basis managementvakken die we praktijkgericht koppelen aan kernvragen uit de culturele sector.

Opleiding - Sociale wetgeving & payroll

HR opleidingen

Sociale wetgeving & payroll

Deze opleiding richt zich tot iedereen in contact komt met 'hard' HRM en zich wil verdiepen in de sociale wetgeving en het verwerken van loonadministratie. 

Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals.

Opleiding - Human Resources Management

HR opleidingen

Human resources management

Deze opleiding richt zich tot iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met 'soft' HR en die op zoek is naar een opleiding waarbij hij/zij enerzijds theoretische kennis opdoet en anderzijds praktische ervaringen kan uitwisselen met collega’s. Alle docenten hebben een stevige verankering in de HR-praktijk. 

Opleiding - AI translator

Digital business

AI translator

Artificiële intelligentie dringt aan een duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnen. Het belang van de AI-vertaler is dan ook groot.

Je maakt in deze opleiding kennis met de verschillende vormen van AI en het menselijke aspect, en leert een (bedrijfs-) nood vertalen in AI-termen.

Opleiding - digital business analyst

Digital business

Digital business analyst

Als business analyst ben je de vertaler tussen de business en IT.

Je leert in deze opleiding de belangrijkste (data)skills om de nodige veranderingen en vernieuwingen in het bedrijfsproces te kunnen sturen.

Opleiding - Digital Marketing

Digital business

Digital marketing

De wondere wereld van digitale marketing onthult zijn geheimen. Je werkt tijdens de opleiding aan het strategisch online marketingplan waarmee je binnen het bedrijf het verschil kan maken. Na deze opleiding kan je op doordachte wijze nieuwe media inzetten om de doelstellingen waar te maken..

Opleiding - Accountancy & fiscaliteit

Juridische en fiscale opleidingen

Accountancy & fiscaliteit

Aangezien wetswijzigingen in de fiscale materie elkaar in een hoog tempo opvolgen zijn zowel de belastingplichtige als zijn accountant en fiscalist verplicht zich continu bij te scholen. Dit langlopend programma biedt de deelnemers de kans een accurate en actuele fiscale knowhow te verwerven.

Opleiding - Vermogens- en successieplanning

Juridische en fiscale opleidingen

Vermogens- en successieplanning

Vermogens- en successieplanning, ook wel estate planning genoemd, is geen modeverschijnsel. Het is simpelweg een noodzaak. Deze opleiding verschaft je een grondige kennis van de verschillende deelgebieden en stelt je in staat uw klanten nog beter te adviseren omtrent hun vermogen en de bijhorende successieproblematiek.

Opleiding - Vennootschapsrecht

Juridische en fiscale opleidingen

Vennootschapsrecht

Deze opleiding biedt je de kans om een accurate en actuele kennis van het vennootschapsrecht te verwerven en in de praktijk toe te passen.

Dit postgraduaat stoomt je klaar om een vennootschap succesvol te leiden, adviseren of controleren.

Opleiding - business reporting met Power BI

Expert classes

Expert class Business analytics met Power BI

Wil je graag met een minimale training zelf rapporten samenstellen en delen met collega's?

Power BI maakt Business Intelligence (BI) en rapportage voor je toegankelijk, en leert je krachtige en dynamische rapporten maken.