Over ons

VIVES/Brugge Business School organiseert al sinds 1985 managementopleidingen. De coördinatoren stellen het programma op met een team van experts uit het bedrijfsleven. Zij selecteren de docenten en houden het opleidingsaanbod up to date. Met maar liefst 130 docenten uit het werkveld verzamelen we een brede waaier aan best practices, ervaring en kennis.

Vraagt u zich af welke opleiding het best bij u past? Kom bij ons langs. Wij geven u vrijblijvend advies.

Van links naar rechts: Marie Devisscher, Kelly Decroock, Bernadette Van Nieuwenhuyse en Katrien Cattoor.

 

 

Alt text

Gilbert Van Nieuwenhuyze richtte de Brugge Business School op in 1985. Hij was steeds de stuwende kracht achter de diverse opleidingen gedurende vele jaren. Begin 2015 gaf hij de  fakkel door. Gilbert heeft zeer stevige fundamenten gelegd voor Brugge Business School en ervoor gezorgd dat de naam een begrip geworden is op het vlak van postgraduaten voor het bedrijfsleven. Hij was een meester in networking, het ontdekken van nieuwe opportuniteiten en het uitwerken van sterk gewaardeerde opleidingsprogramma's. Gilbert is helaas overleden op 17 september 2016. Het team van Brugge Business School zal zijn levenswerk verder zetten als blijvend eerbetoon. Bedankt Gilbert!

Alt text

Onze docenten zijn professionals uit het bedrijfsleven die u de bouwstenen aanreiken voor een succesvolle carrière. Ze delen niet alleen hun kennis, maar  leren u ook de praktijk van binnenuit kennen. Zo helpen zij bij het verder ontplooien van uw vaardigheden en het uitbreiden van uw netwerk.

Alt text

In 2016 reikten we voor het eerst de prijs Gilbert Van Nieuwenhuyze uit aan Reyns Keevin, de cursist die vorig academiejaar de hoogste resultaten behaalde. We delen graag zijn getuigenis:

"Deze postgraduaat fiscale wetenschappen was ideaal om te combineren met een actief bedrijfsleven wegens de geschikte lesdagen. De opleiding brengt een helikopteroverzicht van de verschillende takken binnen de fiscaliteit en de verbanden ertussen. Daarenboven worden bepaalde materies echt in detail behandeld, niet alleen theoretisch maar ook praktisch via veel voorbeelden van de docenten, die allen een serieuze bagage aan praktijkervaring hebben. Echt een opsteker om opnieuw up to date te zijn met alle recente regelgeving en als voorbereiding op het BIBF of IAB toegangsexamen.

Het postgraduaat accounting en controlling vond ik een verlenging van het postgraduaat fiscale wetenschappen en biedt een echte meerwaarde wegens onmiddellijke toepasbaarheid in de praktijk. Belangrijk is ook de interactie tussen de verschillende vakken binnen deze twee postgraduaten."

Reyns Keevin
De Paepe Accountants en belastingconsulenten
CFO, Objective International NV