Over ons

VIVES/Brugge Business School organiseert al sinds 1985 managementopleidingen. De coördinatoren stellen het programma op met een team van experts uit het bedrijfsleven. Zij selecteren de docenten en houden het opleidingsaanbod up to date. Met maar liefst 180 docenten uit het werkveld verzamelen we een brede waaier aan best practices, ervaring en kennis.

Vraag je je af welke opleiding het best bij jou past?
Kom bij ons langs of contacteer ons via mail. Wij geven graag vrijblijvend advies.

Alt text

Onze docenten zijn professionals uit het bedrijfsleven die je de bouwstenen aanreiken voor een succesvolle carrière. Ze delen niet alleen hun kennis, maar leren je ook de praktijk van binnenuit kennen. Zo helpen zij bij het verder ontplooien van je vaardigheden en het uitbreiden van je netwerk.

We beperken de plaatsen bij onze opleidingen bewust. Dit om een goede interactie tussen de docent en de cursisten te garanderen. Het uitwisselen van ervaringen en best practices onderling zorgt voor een grote meerwaarde.

Alt text

We maken de combinatie studeren en werk voor jou mogelijk. Onze medewerkers staan garant voor een zeer goede service en persoonlijke aanpak, en zijn heel vlot bereikbaar bij vragen of problemen.

De lessen gaan door in hybride leslokalenJe kan dus kiezen of je de les op de campus volgt of thuis online. De lokalen zijn professioneel uitgerust zodat de cursist thuis de lessen perfect kan volgen en ook goed hoorbaar is voor de docent en medecursisten.