Supply Chain Management bij Brugge Business School

Bedrijven blijven volop inzetten op het verbeteren van hun logistieke keten waardoor ook de vraag naar supply managers blijft. Met de opleiding Supply Chain Management speelt Brugge Business School hierop in. Deze opleiding is gericht naar verantwoordelijken die hun kennis willen verruimen of een update wensen, naar professionals die vaak met supply chain in aanraking komen en naar medewerkers van relevante afdelingen die graag een totaalbeeld op supply chain willen krijgen.

Alt text

De weg naar Supply Chain Manager

Als supply chain manager ga je systematisch verbeterprojecten uitwerken die betrekking hebben op zowel aankoop als logistieke activiteiten. Je staat in voor het hele supply chain proces, gaande van sales order tot oplevering en facturatie. Je beschikt over een grondige kennis van logistieke processen, over analytisch inzicht en probleemoplossend denkvermogen. Daarnaast werk je graag klantgericht en kan je vlot meertalig communiceren. Met een diploma Supply Chain Management ben je dan ook graag gezien op de arbeidsmarkt bij de meest uiteenlopende bedrijven in zowel binnen- als buitenland.

Alt text

De opleiding Supply Chain Management

Met de opleiding Supply Chain Management bij Brugge Business School, kies je voor een specifiek programma dat je zowel introduceert in de basisconcepten en sleutelelementen, alsook inzicht biedt in de strategie van Supply Chain Management. Tijdens de opleiding komen zowel operationele items, als strategische, tactische en personeel gerelateerde zaken aan bod. Praktijkvoorbeelden maken de cursus vlot begrijpbaar en tijdens de bedrijfsbezoeken krijg je een gerichte rondleiding. Zo wordt meteen duidelijk hoe de theorie zich omzet in de praktijk. Bij deze cursus hoort ook een eindwerk.

Alt text

Voor en door experts in supply chain

Met het postgraduaat Supply Chain Management worden de verschillende elementen binnen de logistieke keten uitvoerig geanalyseerd. Deze worden voorgesteld door vakspecialisten, zodat een goed beeld gevormd kan worden en het aangeleerde meteen omzetbaar wordt in de praktijk. De docenten van Brugge Business School beschikken daarom allen over de nodige praktijkervaring en vakkennis. Ze reiken je als cursist een gevarieerde mix van kennis aan gecombineerd met praktijk, tips en ervaringen. Zo krijg je met de Supply Chain Management opleiding zowel een goed zicht op de theoretische inleiding, als op de praktijkgerichte toepassingen. Met de opleiding word je grondig voorbereid om de dagelijkse uitdagingen in het vakgebied aan te kunnen. Door een goede combinatie van theorie met praktijk is je nieuwe kennis over supply chain management meteen bruikbaar op de werkvloer, wat ook één van de grootste troeven van de opleiding vormt.

Het postgraduaat voor een carrièreboost 

De opleiding Supply Chain Management aan de Brugge Business School biedt een grote meerwaarde voor je carrière en voor je bedrijf. Met de opleiding Supply Chain Management wordt het mogelijk verder te evolueren in je functie tot logistiek manager en vergroot je dus de groeikansen van je carrière binnen het vakgebied. Wanneer je kiest voor het volgen van een postgraduaat Supply Chain Management geef je je carrière vast een onmiskenbare boost. Ook interesse? Neem dan gerust contact op met Brugge Business School waar je voltijds werken en studeren combineren kan.