Werken en studeren combineren voor een succesvolle carrière

Net als mensen en hun carrières, blijft kennis ook steeds verder evolueren. Brugge Business School verhoogt de kansen op een goede inzetbaarheid in het werkveld, alsook het gebruik van talenten. Door werken en studeren te combineren, zet u in op verdere zelfontplooiing op elke leeftijd en maximaliseert u zo uw carrièrekansen.

Alt text

Werken en studeren combineren met een modulair systeem  

Werken en studeren kan je perfect combineren en het biedt ook verschillende voordelen. Brugge Business School brengt diverse opleidingen op maat van de professional. De opleidingen worden gebracht door gemotiveerde specialisten die over de nodige praktijkervaring beschikken. Daarnaast zijn sommige opleidingen modulair te volgen. We spreken van modulaire opleidingen gezien de leerstof wordt opgedeeld in modules die samen een opleiding vormen. Ons ruime aanbod kwalitatieve managementopleidingen bieden steeds een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk. Zo is de kennis en kunde ook meteen bruikbaar op de werkvloer.

Alt text

Werken en studeren combineren met Brugge Business School

Bij Brugge Business School is het perfect mogelijk om voltijds werken met studeren te combineren. Zo brengt ons onderwijscentrum diverse opleidingen voor de professional. Het opleidingsaanbod bij Brugge Business School onderscheidt zich met het bieden van kwaliteit en directe inzetbaarheid in het werkveld. De opleidingen worden steevast gebracht door specialisten uit het bedrijfsleven die specifiek geselecteerd worden als gastdocent. Wie een opleiding volgt bij Brugge Business School kan op die manier rekenen op een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk, aangevuld met interessante tips en leerrijke ervaringen. Kiezen voor werken en studeren combineren, is ervoor kiezen om je carrièremogelijkheden te maximaliseren.

Ruim aanbod hogere opleidingen voor de professional  

Het opleidingsaanbod bij Brugge Business School is ruim. Bij deze brengen we een overzicht:

 • Managementopleidingen:

  Bedrijfsmanagement, Human Resources Management, Management in de Social Profit en Cultuurmanagement

 • Juridische opleidingen:

  Vennootschapsrecht en Vermogens- en Successieplanning.

 • Financiële opleidingen:

  Fiscale Wetenschappen en Financieel Management. 

 • Expert Classes: 

  Expert Class Business reporting met Power BI. 

Wie op zoek is naar managementopleidingen om werken en studeren te combineren , vindt bij Brugge Business School dus een brede waaier aan mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom bij ons langs zodat we samen je carrièrepad verder kunnen vormgeven. Samen gaan we voor jouw succes.